Cistus Incanus, virusremmer

Inhoudsopgave

Antivirale werking van Cistus Incanus

Zonneroosje – dat klinkt als een naam uit een sprookjesboek, die kersverse ouders aan hun pasgeboren dochtertje hebben geschonken.
Nog magischer klinkt de naam Cistus Incanus. Dit is de naam van een prachtig bloeiende struik die veelal in Zuid Europa groeit. Gezinslid van de plantenfamilie Zonneroosje.

Al in de 4e eeuw voor Christus was deze Cistus, met haar prachtige lila-roze bloemen, bekend om haar gezondheidsbevorderende eigenschappen. In het Nabije Oosten, ten noorden van Afrika en in de gebieden rond de Middellandse Zee wordt al sinds vroege tijden de Cistusroos als thee ingenomen.

Het heeft ontspannende, ontstekingsremmende en antivirale eigenschappen (bij verkoudheid, influenza en, zoals het lijkt, ook bij coronavirussen). Een fantastische immuunversterker!

Polyfenolen

De Cistus Incanus plant bevat naast o.a. flavonoïden ook polyfenolen, en wel de meeste van alle plantensoorten in Europa. Deze tref je in mindere mate aan in groenten, fruit en rode wijn. Polyfenolen staan bekend om hun heilzame werking als antioxidant. Deze binden de strijd aan met de z.g. ‘vrije radicalen’, die schade aan het celweefsel veroorzaken. Een zeer belangrijk stofje dus!

Virusremmer

Een virus kan zichzelf niet vermenigvuldigen. Daarvoor heeft het gastheercellen nodig. Op het kapsel van het virus zitten eiwit structuren in de vorm van uitsteeksels (spikes). Het virus gebruikt deze uitsteeksels om zich vast te klampen aan onze cellen. Eenmaal binnen gaan ze zich vermenigvuldigen en brengen zo schade aan de cel.

De Cistus plant voorkomt dat virussen zich aan cellen aanhaken. De antivirale werking van Cistus Incanus zit ‘m in het ontmantelen van deze uitsteeksels – ze worden omkapseld waardoor ze zich niet kunnen vasthechten aan onze eigen cellen. Er bestaat geen enkel chemisch middel dat deze antivirale werking van Cistus Incanus evenaart!

Kort gezegd: De Cistus Incanus zorgt ervoor dat virussen niet kunnen hechten aan je cellen, waardoor je beter beschermd bent.

Bij welke klachten?

De Cistus Incanus is zeer effectief bij:

 • ontstekingen
 • klachten door virussen, schimmels, bacteriën
 • allergieën
 • huidproblemen (eczeem, acné)
 • luchtwegproblemen
 • maag-darm problemen
 • reumatische pijnen

Bijwerkingen: geen

Boost je immuunsysteem

Tijdens deze periode van aanhoudende Corona infecties is het van groot belang om een immuunsysteem te hebben dat tijdig ingrijpt en sterk genoeg is om een immuunreactie in gang te zetten. De aanval kan het beste direct ingezet worden wanneer bacteriën, virussen en andere pathogenen ons lichaam binnendringen. Vitamine C en zink versterken de antivirale werking van Cistus Incanus tegen deze virussen.

Gebruik van Cistus Incanus capsules

Maridadi voert al jaren de hoogwaardige Cistus Incanus capsules van het Duitse bedrijf LR:Antivirale werking van Cistus Incanus

 • Zuiver plantaardige capsulehulzen
 • Tegen virussen en virale infecties
 • Met zink en vitamine C voor een gezond immuunsysteem
 • 72% Cistus Incanus extract
 • 100% vitamine C en 20% zink per dagrantsoen
 • Inhoud: 60 capsules
 • Prijs: € 39,99

Profylactisch (preventief) gebruik, als eerste verdedigingslinie tegen infecties: 2 x 1 capsule per dag.

Bij reeds geïnfecteerd: de dosering opvoeren. 3 x 3 of 3 x 5, afhankelijk van de mate van de infectie. Direct bij de eerste verschijnselen innemen.

In werking treding duurt 9 tot 12 uur, zoals onderzocht door Charité in Berlijn.
In die tijd is 90% virussen inactief geworden!!

Meer weten of bestellen?
Antivirale werking van Cistus Incanus

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.