De wonderlijke Woestijnlelie

aloe vera wonderplantHet is geen wonder dat er de laatste jaren zoveel producten verschijnen met de Aloë Vera wonderplant als ingrediënt.

Deze stekelige plant met de romantische naam ‘Woestijnlelie’ is een zeer geneeskrachtige plant met ongelooflijk veel toepassingen voor onze gezondheid én ons uiterlijk – en dat weten we al duizenden jaren lang.

Haarvaatjes

Onze aders vertakken zich, net als boomwortels en -takken, in steeds kleiner wordende vaatjes tot uiteindelijk in de miniscuele haarvaatjes.
De naam is verraderlijk. De haarvaatjes zijn namelijk nog vele malen dunner dan een haar. Er passen wel 400 haarvaten (capillairen) in één haar! Ze zijn zó klein dat ze alleen met de allermodernste microscoop waarneembaar zijn.

Desondanks hebben ze een cruciale rol. De haarvaatjes hebben poriën, waardoor voedingsstoffen en zuurstof getransporteerd worden naar de cellen. Tevens moet het afval vanuit het lichaam door deze poriën afgevoerd worden terug naar het bloed en vandaar weer verder naar de nieren etc.

In de wanden van de haarvaten zitten kleine ‘zwellichaampjes’. Als deze opzwellen, o.a. door teveel bewerkt voedsel, roken, alcoholmisbruik en straling, worden de poriën in de haarvaatjes dichtgedrukt. De rode bloedlichaampjes passen er niet meer door en kunnen hun zuurstof en voeding niet aan de cellen afgeven. Daarbij kunnen de afvalstoffen niet meer via de poriën en het bloed afgevoerd worden en hopen zich steeds meer op in het bindweefsel. Een enorme belasting voor het organisme, met als gevolg: de z.g. moderne volksziektes.

En deze civilisatieziektes zijn doodsoorzaak no. 1.

Aloë Vera ontzwelt!

De belangrijkste werking van deze Aloë Vera wonderplant is het ‘ontzwellen’ en hierdoor vergroten van binnendiameter van de haarvaten tot een normale, gezonde afmeting. De rode bloedlichaampjes zullen er weer moeiteloos doorheen stromen en ook de poriën in de capillairen gaan weer open staan voor een goede uitwisseling van voedingsstoffen, zuurstof en afval.

Aloë Vera ontzwelt de capillairen en lost zo 70% van alle aandoeningen op.

De plant kent zowel uitwendige als inwendige toepassingen en de resultaten zijn vaak spectaculair. Er zijn inmiddels meer dan 200 werkzame stoffen gevonden in de woestijnlelie.

Aloë Vera dranken

De populariteit van de geconcentreerde Aloë Vera dranken zit ‘m in de enorme effectiviteit. Bij regelmatige (dagelijkse) inname wordt de positieve werking binnen een paar weken voelbaar. Door de afvoer van afvalstoffen kan er een begin verergering optreden. Bij ernstige chronische klachten wordt daarom aangeraden om met een kleine dosering te beginnen en deze langzaam op te voeren.

Kwaliteitsverschil

Veel goedkopere Aloë Vera dranken bevatten maar een klein beetje van deze Aloë Vera wonderplant, vaak ook van een bewerkt concentraat. Daarbij worden vaak bij de productie van deze (wederom Aloë vera wonderplantgoedkopere) concentraten belangrijke stoffen vernietigd. Een goed product bevat minstens 90% gel van de Aloë Vera Barbadensis Miller, zonder aloïne – dit stofje beschermt de plant tegen indringers van buitenaf, maar is niet bepaald lekker voor ons lichaam.

Let daarom bij aankoop op of de producten gecertificeerd zijn. Deze worden niet voor niets gegeven en verklaren ook het prijsverschil met de minderwaardige dranken!

It’s the honey, honey!

De toevoeging van honing aan Aloë Vera drink gel versterkt de werking van de drank met zo’n 30% en maakt het van nature bittere drankje ook stukken smakelijker.

Netelig drankje

Silicium is een stofje dat helaas steeds minder in onze graanproducten te vinden is. Het is belangrijk voor een goede calciumopname en voor het stevig houden van onze bloedvaten. Brandnetel zit bomvol silicium en is daarom een perfecte toevoeging aan Aloë Vera drink gel, voor een versterkte werking op de vaten.

Zuurstof!

Dus: het innemen van gecertificeerde Aloë Vera producten kan de kwaliteit van onze haarvaten en de bloedlichamen aanzienlijk verbeteren, waardoor onze cellen van voldoende zuurstof wordt voorzien. Meer zuurstof = minder verzuring = een gezonder lichaam!

klik hier voor info en prijzen van producten met deze hoogwaardige Aloë Vera wonderplant.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.