Energiebehandeling

Word je geplaagd door vermoeidheid, ‘vage klachten’ en een hoofd vol tomeloze gedachten, getol en gepieker?  Heb je vage klachten, gaat het allemaal niet zoals je wilt, ben je somber, gestrest en moe, moe, almaar moe?

In mijn praktijk in Tiel, Maridadi genaamd, geef ik je een fysieke energieboost zodat je meer energie en levenslust krijgt om te doen wat je het állerliefste doet.

Een Maridadi energiebehandeling  is vooral zeer geschikt als je:

  • vaak moe bent
  • slecht slaapt
  • je vaak uitgeblust of overweldigd voelt
  • prikkel gevoeliger bent dan gemiddeld
  • ‘vage’ lichamelijke klachten hebt
  • almaar doorgaat en niet meer kunt stoppen
  • open staat voor een holistische visie (alles staat met elkaar in verbinding)
  • het beste uit jezelf en het leven wilt halen.

De energiebehandeling duurt in totaal circa 50 minuten en is een combinatie van een APS microstroom behandeling en een voetreflex massage. De behandeling is ontspannend en geheel pijnloos.

energiebehandeling

De behandeling start al tijdens een kopje koffie of thee; tijdens de eerste acht minuten van de APS behandeling wordt het centraal zenuwstelsel geactiveerd voor een betere prikkeloverdracht.

Voor het vervolg neem je plaats op de massagetafel. Tijdens het masseren van belangrijke drukpunten en reflexzones van de voeten en onderbenen gaat de APS behandeling door.

De ervaring die ik de laatste jaren heb opgedaan met zowel APS Therapie als voetreflex massages heeft geleid tot deze succesvolle, gecombineerde energiebehandeling.

Cliënten geven aan dat de behandeling heerlijk ontspannend voelt en dat ze dat gevoel langere tijd blijven houden. Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden twee weken lang tweemaal weeks langs te komen voor een energiebehandeling, daarna kan afgebouwd worden, al naar gelang de reacties – ieder lichaam reageert anders!

De kosten voor de energiebehandeling bedragen € 47.
De plakelektroden kosten éénmalig € 20 (deze gaan ca. 15 x mee).

Meer weten? Neem contact op voor een afspraak.