Hoe krijg ik meer ENERGIE?

Veel mensen kunnen wel wat meer energie gebruiken.
Je minder fit voelen, vermoeidheid, neerslachtigheid, pijn en vage klachten zijn allemaal tekenen van een gebrek aan energie.

Energie is de Basis is het credo van Maridadi, en dat is waar elke behandeling om draait: het optimaliseren van je energiehuishouding. Met als resultaat:meer energie

 • Een einde aan altijd maar moe zijn
 • Meer energie in het lijf en meer rust in het hoofd
 • Eindelijk kunnen doen wat je écht wilt doen!

Meer energie en levenslust

Alles staat met elkaar in verbinding, zo ook lichaam, ziel en geest. Loopt het geestelijk niet lekker dan heeft dat zijn weerslag op je lijf en andersom net zo.

Een energieboost bij Maridadi is er vooral op gericht om je energiehuishouding te (re)activeren. Dat gebeurt met natuurlijke, soms innovatieve, zachte methodieken. Je lichaam wil niets anders dan zo optimaal mogelijk functioneren en heeft daar soms een extra zetje bij nodig.

Vooral de meer sensitieve medemens reageert veel positiever op lichaamseigen therapie die erop gericht is om de oorzaak aan te pakken. Ik ben niet echt voorstander van het onderdrukken van symptomen met chemische middelen als het ook anders kan. De behandeling wordt afgestemd op jóuw behoeften. APS Therapie zal er als een rode draad doorheen lopen.

 • APS therapie is een microstroom therapie die ondersteunend werkt bij zowel lichamelijke als psychische klachten, zowel acuut als chronisch zijn. Het is een prettige, niet-invasieve behandeling waarbij je cellen letterlijk getriggerd worden om a) meer energie te genereren en b) pijnstillende stofjes aan te maken.
 • Een voetreflex massage bij Maridadi kun je zien als een complete lichaamsmassage, maar dan via de voeten.
 • De voedingssupplementen in het assortiment van Maridadi zijn vooral gericht op het verhogen van de basisenergie en het aanvullen van tekorten.

Energie is de basis

Energie is de basis van ons bestaan. Het leven bestaat uit energie en informatie, in verschillende trillingen. Alles trilt non-stop in eigen, unieke frequenties. Ook dat wat we niet kunnen zien. Zelfs de kleinste deeltjes blijken een soort trillende energielussen te zijn. Deze trillingen hebben invloed op andere trillingen en zo is al het leven met elkaar verbonden.

Steeds meer leren we over ziekte en gezondheid en hoe deze te beïnvloeden met … trillingen (frequenties). Zowel APS therapie als voetreflexologie zijn vormen van energietherapie – lichaamseigen frequenties worden aan ons systeem toegevoegd, dan wel geactiveerd.

Een energieboost bij Maridadi is vooral zeer geschikt als je:

 • een meer dan gemiddeld gevoelig zenuwstelsel hebt
 • daarom regelmatig vastloopt op je werk en/of privé
 • je vaak uitgeput of overweldigd voelt
 • ‘vage lichamelijke klachten’ hebt
 • regelmatig op zoek bent naar de balans tussen actie en rust
 • open staat voor een holistische visie (alles staat met elkaar in verbinding)
 • het beste uit jezelf en het leven wilt halen.

Daarbij begeleid ik je in het herkennen en erkennen van je energielekken, zodat je niet telkens weer tegen dezelfde lamp aanloopt.

Meer energieNeem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek
of meer informatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.