Wie is Pauline?

Misschien heb jij net als veel anderen al een therapeutisch traject afgelegd en ben je nog steeds moe.

Mijn naam is Pauline Böckling en het credo van mijn praktijk Maridadi is ‘Energie is de basis’.
wie is Pauline?
En dat is waar we mee beginnen: jouw energieniveau een boost geven, zodat je meer zin, energie en zelfvertrouwen krijgt om te doen wat je écht wilt doen in het leven.

Waarom ik dit doe?

Omdat ik zóveel om me heen hoor hoe inspirerende mensen zoals jij zich beperkt voelen omdat ze zich elke dag vooruit moeten slepen. Omdat je allerlei vage klachten ontwikkelt die niet serieus worden genomen. En omdat je ‘deep down’ weet dat dit niet is wie je bent. Of wilt zijn. Je wilt eindelijk weer de energie om te bubbelen en bruisen, om te creëeren en genieten.

Met mijn roots in Tanzania en Uganda heb ik mijn praktijk de Swahili naam Maridadi gegeven, wat ‘schoonheid’ betekent, in al zijn aspecten. Ik leefde als kind veel buiten en pas veel later besefte ik hoe gezegend ik daarmee was.

Hoe belangrijk schoonheid en de natuur voor jou zijn is je misschien al duidelijk geworden. Onderschat dit niet. Ga zo veel mogelijk naar buiten – de natuur vraagt niets van je maar geeft onvoorwaardelijk energie. En dat is waar je zo’n behoefte aan hebt: een balans in energie.

Waar je dit niet lukt help ik je graag verder. Met deze site en blogs hoop ik je te inspireren en tips aan te reiken om zelf stappen te ondernemen om je energiepeil op te krikken.
In mijn praktijk geef ik je met liefde, een vrolijke noot en met enthousiasme een energieboost, zodat je weer kunt doen wat je het allerliefste doet.

Maridadi vind je in Tiel, centraal in de Betuwe, dichtbij de A15. Er is ruim voldoende (gratis) Klik hier Maridadiparkeerruimte.

Om te onderzoeken of we samen een klik hebben en om onze verwachtingen naar elkaar uit te spreken nodig ik je uit om me te mailen of bellen op 06 10 229 859.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.