Vernieuwing – APS Therapie en HSP

Vorige week viel er bij mij een belangrijk kwartje.
Met een oorverdovende, oogverblindende, zinnenprikkelende helderheid.

Ik kreeg de laatste tijd steeds vaker cliënten in mijn praktijk die aangaven dat ze zich niet serieus genomen voelden door hun arts of specialist. Vaak omdat ze een aantal z.g. vage klachten hadden, waar ze volgens hun arts maar mee moesten leren leven.
Daar legden ze zich gelukkig niet bij neer.
En die ‘vage klachten’ logen er soms niet om.

Vorige week had ik een nieuwe cliënt, die een aardige waslijst aan dit soort klachten had: duizelingen, tintelingen, ontstekinkje hier en dan weer daar, problemen met de spijsvertering, maar vooral … MOE!

APS Therapie en HSP

Tijdens de intake kwam de kwestie energie aan de orde en vroeg ik voorzichtig of ze wellicht erg gevoelig was, hoogsensitief misschien. Haar blik lichtte op en ze zei dat niet alleen zij, maar ook haar kinderen erg gevoelige types waren. Emotioneel, maar ook fysiek. Niet zwak, nee, gewoon erg gevoelig. Bij voorbeeld voor voeding. Gluten en zuivel, daar konden ze niet tegen. Zowel haar arts als specialist wilde daar niet op ingaan. Zelfs niet na haar maagoperatie. Ze voelde zich niet gehoord en is verder op zoek gegaan. Zo kwam ze bij mij terecht, wat in haar geval slechts een paar honderd meter van huis bleek!

Ik besefte dat het gros van mijn cliënten met een energieprobleem hooggevoelig is. En dat is eigenlijk zó logisch dat het me verbaast dat ik dat niet eerder door had. APS Therapie en HSP vormen een succesformule!

Ik voelde al vanaf het begin van dit jaar aan mijn hele systeem dat ik in een periode van grote veranderingen zat, en dat heeft zich vooral deze zomer héél duidelijk gemanifesteerd. Het was/is veel, maar vooral positief. Soms weet je dat je het anders wilt maar nog niet zo goed hóe. Dat hoeft ook niet. Als je de controle los laat en durft te vertrouwen op een wijsheid die zoveel groter is dan je je kunt voorstellen, dan kómt de vernieuwing.

Ik was er kennelijk klaar voor.

Behalve privé ben ik qua werkzaamheden ook volop aan het vernieuwen. Tijdens een weekend ‘Hooggevoeligheid en ondernemerschap’ viel bij mij het kwartje zó duidelijk dat ik het lachend deelde met mijn medecursisten.

Mijn doelgroep? Die blijkt al een poos in mijn praktijk te komen, namelijk: hoogsensitieve vrouwen tussen de 35 en 60 jaar die werkzaam zijn in de zorg of het onderwijs, en die gebukt gaan onder vermoeidheid en ‘vage’ lichamelijke klachten.

Niet alleen dat, alles waar ik me de laatste jaren zo enthousiast in verdiep, heeft te maken met het verhogen van de persoonlijke energiehuishouding. Precies dat waar een HSP vaak mee worstelt!

‘Energie is de basis’ – dat is notabene mijn bedrijfsfilosofie!
Vanaf nu zijn APS Therapie en HSP bij Maridadi een blijvend koppel.

Je gaat het pas zien als je het doorhebt.  😉

En de (zakelijke) vernieuwing?
Die begint met deze blogsite.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.